نوین ساپورت

انتقال تصویر دوربین های مداربسته داهوا(Dahua)

انتقال تصویر با آی پی استاتیک (IP Static)

انتقال تصویر دوربین های مداربسته

انتقال تصویر دوربین های مداربسته ، از نظر سناریو همه برندها شبیه به هم میباشند ، ولی تفاوتهای جزئی بسته به نوغ برند قطعات و تجهیزات کار شده وجود دارد .

در این آموزش در ابتدا قصد دارم آموزش انتقال تصویر دستگاه برند داهوا (Dahua )  که جز برندهای معتبر می باشد را توضیح دهم .

برای انتقال تصویر دو تا سه روش بسته به نوع و برند انتخابی شما وجود دارد .

روش اول : انتقال تصویر با آی پی استاتیک (IP Static)

برای اینکه مفهوم P2P را بهتر متوجه شوید ، ابتدا لازم دانستم روش انتقال با آی پی استاتیک را توضیح دهم تا روش بعدی را به راحتی یاد بگیرید . به تصویر زیر نگاه کنید :

https://novinsupport.ir

در تصویر فوق همان طور که مشاهده میکنید . در قسمت شماره دو دوربینها به دستگاه (NVR,DVR,…)  شما متصل شده و پس از آن ، دستگاه به مودم و بعد از آن مودم به بستر اینترنت .

نکته : در بستر اینترنت ، برای شناسایی و یا برقراری ارتباط با هر تجهیزی در بستر اینترنت نیاز به یک آی پی آدرس  ثابت داریم.

توضیح : نشانی آی ‌پی آدرس ورژن چهار(نسخهٔ چهارم: v4 ) یک عدد ۳۲ بیتی است که برای سادگی ، آن را به شکل چهار بخش عددی ، در مبنای ده می‌نویسند ، که با نقطه از هم جدا می‌شوند (مانند 84.112.36.14). این روش نشانی‌دهی را دَه ‌دَهی نقطه ‌دار می‌نامند . هر یک از چهار بخش را یک هشتایی (Octet) می‌گویند ، زیرا طول آن ۸ بیت (یا ۱ بایت) است و می‌تواند عددی از ۰ تا ۲۵۵ باشد. پس ۲ به توان ۳۲ آدرس مختلف داریم.

زمانی که شما از هر شرکتی اینترنت درخواست میکنید . برای اتصال شما به بستر اینترنت یک دستگاه به نام مودم در محل شما نصب میگردد . به طور منطقی هر مودم برای ارتباط با اینترنت ، نیاز به یک آی پی ثابت از نوع Public (عمومی)  دارد. این آدرس آی پی در جهان منحصر به فرد میباشد و مانند کد ملی هر شخص ، عددی تنها ویکتا میباشد. و شما برای انجام انتقال تصویر نیاز به این آی پی آدرس دارید .

شاید این سوال برایتان پیش آید که اگر پشت هر مودم یک آی پی عمومی قرار دارد ، پس چه لزومی به دریافت آی پی آدرس از شرکت سرویس دهنده اینترنت میباشد ؟

آدرس IP داینامیک یا آدرس IP پویا ( ترجمشه مثلا ) به آدرسی گفته می شود که شما زمانیکه هر بار به شبکه ای متصل می شوید تغییر می کند و آدرس IP استاتیک یا ایستا به آدرس IP گفته می شود که همیشه و بدون توجه به قطع و وصل شدن به شبکه ثابت بر روی سیستم شما باقی می ماند و تغییر نمی کند. اینکه شما یک آدرس IP داینامیک یا آدرس IP استاتیک داشته باشید کاملا به مدیر شبکه شما یا سرویس دهنده اینترنتی شما بستگی دارد که شرایط دریافت این آدرس ها را برای شما مهیا کند.

همانطور که گفتیم آدرس IP داینامیک با هر بار اتصال به شبکه اطلاعاتی تغییر می کند اما چرا اینکار انجام می شود ؟

 

در واقع آدرس دهی داینامیک IP زمانی کاربرد دارد که ما تعداد آدرس های IP محدودی در اختیار داریم اما تعداد کاربرانی که از این آدرس ها می خواهند استفاده کنند زیادتر از آن است که بتوانیم به هر کدام از آنها یک آدرس IP بدهیم و به همین دلیل مجبور هستیم هر بار آدرس را از یک نفر بگیریم و به شخص دیگری بدهیم و آدرس آنها را تغییر دهیم.

 در نتیجه برای اینکه بتوانیم به صورت دائمی به دستگاه خود دسترسی داشته باشیم ناچار به خرید(یا همان اجاره) یک آی پی ثابت هستیم .

نکته : اصطلاحا معنا و مفهوم آی پی Static (استاتیک:ثابت) ، Valid (ولید:معتبر)،Public (پابلیک:عمومی) در انتقال تصویر یکی میباشند .

خب پس از دریافت آی پی آدرس از سمت شرکت سرویس دهنده . توسط تنظیماتی که روی مودم و دستگاه رکوردرمان در ادامه همین مقاله انجام میدهیم ، در واقع دستگاه خودمان را به صورت تجهیزی آنلاین در بستر اینترنت قرار میدهیم . که تنها هر شخص با داشتن آی پی آدرس ، پورت دستگاه ، نام کاربری و کلمه عبور دستگاه Recorder (رکوردر) میتواند از سراسر جهان به تصاویر ما دسترسی داشته باشد .  و نیاز به هیچ تجهیز دیگری نمیباشد .

برای انتقال تصویر به صورت آی پی استاتیک به  صورت قدم به قدم  مراحل زیر رو انجام بدین :

روش دوم : انتقال تصویر به صورت P2P (Point To Point)

در روش انتقال تصویر به صورت P2P  لازم میدانم مختصری از نوع بستر توضیح دهم ، تا هنگام اجرا آن به راحتی بتوانید به نتیجه برسید . به تصویر زیر نگاه کنید :

در چند سال اخیر ، شرکتهای تولید کننده دوربین مدار بسته ، مشاهده تصاویراز راه دور را امری ضروری دانسته و امکان رایگانی فراهم نموده اند تا کلیه مشتریان بتوانند به تصاویر دوربینهای خود از هر کجای جهان به صورت رایگان (منظور عدم پرداخت هزینه بابت خرید آی پی )دسترسی پیدا کنند .

ساختار پیاده سازی شده همان روش P2P  یا به عبارتی (نقطه به نقطه) میباشد . در روش p2p  یا Point To Point  شرکت سازنده سروری طراحی نمونده که به صورت شبانه روزی آنلاین میباشد .

وقتی مشتری دستگاه خود (NVR,DVR,XVR,..)  را به اینترنت متصل مینماید . دستگاه با سرور شرکت ارتباط برقرار میکند و اطلاعاتی از خود در سرور ثبت مینماید . حال این اطلاعات شامل چه مواردی میشود ؟

در روش اول همانطور که ذکر شد برای ارتباط با تجهیزی در بستر اینترنت نیاز به آی پی ثابت داریم و باید آنرا خریداری نماییم .

حال در روش P2P  دستگاه شما پس از اتصال به اینترنت به صورت پیاپی ، آی پی داینامیک مودم را چک میکند و پس از هر بار تغییر به سرور متصل شده و شماره سریال خود و آی پی لحظه ای مودم را در سرور ثبت میکند .

ما برای انتقال به روش p2p  تنها به شماره سریال دستگاه ، پورت ، نام کاربری و کلمه عبور نیاز داریم.

 در اینجا شماره سریال کار آی پی استاتیک را برای ما انجام می دهد . به این صورت که وقتی با نرم افزار شماره سریالی را درخواست میکنیم . نرم افزار شماره سریال را به سرور اصلی ارسال نموده . سرور پس از در یافت شماره سریال طبق اطلاعات ثبت شده توسط خود دستگاه ، آی پی داینامیک لحظه ای سمت دستگاه را به نرم افزار گوشی شما ارسال میکند و توسط همان آی پی ارتباط بر قرار میشود .

نکته : اگر دقت کنید سرعت انتقال تصاویر از طرق P2P  کند تر از آیپی استاتیک میباشد .علت کندی سرعت تنها به واسطه قرار گرفتن سرور و تعویض دائمی آی پی آدرس میباشد .

0 0 نظرها
رتبه بندی این پست
0 0 نظرها
رتبه بندی این پست
اطلاع از
0 نظرها
جدیدترین
قدیمی تر بیشترین رأی
بازخورد داخلی
مشاهده همه نظرات

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای NovinSupport محفوظ می باشد

0
فکر شما را دوست دارم ، لطفا نظر دهیدx